Alimentele care îţi afectează viaţa sexuală. Ce trebuie să eviţi să consumi

Home > Alimentele care îţi afectează viaţa sexuală. Ce trebuie să eviţi să consumi

Asa cum unele alimente sunt  consumate pe post de afrodiziac, altele trebuie eliminate complet din mesele tale principale sau secundare, pentru a te bucura de o viata sexuala ca la carte.

1.    In urma unui studiu realizat de Institutul National al Sanatatii pe aproximativ 21.000 de subiecti, s-a ajuns la concluzia ca persoanele care consuma apa minerala prezinta un risc crescut de a fi diagnosticate cu diabet, obezitate si nu in ultimul rand disfunctii sexuale.

2.    In cazul in care ai tinut vreodata o dieta, ai observat ca deserturile fara zahar are alt gust. Explicatia: lipsa aditivilor artificiali ca Aspartamul, care inhiba productia de serotonina, neurotransmitatorul care controleaza libidoul. Asa ca daca vrei o viata sexuala activa, consuma dulciuri.

3.    Consumul crescut de cafea iti poate afecta glandele suprarenale, cele responsabile pentru producerea hormonilor de stres, iar daca functionalitatea acestora scade, atat hormonii tiroidieni, cat si partidele de sexul pot fi afectate.

 4.    Soia contine componente derivate din plante, care pot afecta echilibrul hormonal atat la barbati, cat si la femei si iti pot taia cheful de sex.

5.    Unele lactate cumparate din comert sunt produse din laptele de vaca tratat cu diferite substante, precum antibioticele si hormonii de crestere, care in cantitati mai mari pot cauza probleme libidoului si pot da nastere unor disfunctii sexuale.

6.    Uleiul vegetal este adesea considerat responsabil pentru problemele de fertilitate. Evita acest risc, consumand ulei de cocos sau ulei de masline extra virgin.

7.    In timp ce alcoolul ajuta la eliminarea inhibitiilor si la cresterea apetitului sexual, din nefericire acesta are si rolul de sedativ si poate cauza simptome psihologice depresive sau poate scadea nivelul testosteronului.

 

Sursa: perfecte.ro

Distribuie:

Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here