Andreea Marin PLEACĂ de la TVR cu toată echipa pentru că nu și-au primit salariile

Home > Andreea Marin PLEACĂ de la TVR cu toată echipa pentru că nu și-au primit salariile

Andreea Marin atacă dur TVR din cauza salariilor neplătite pentru echipa de la emisiunea sa. Aceasta a decis să rezilieze contractul cu TVR întrucât echipa „Prețuiește viața” nu și-a primit banii de la postul public de televiziune.

„Nu este o decizie ușoară, mai ales că am o istorie pe care o cunoaște toată lumea în TVR. Am făcut multe lucruri frumoase în Televiziunea Publică în 20 de ani de când lucrez în acest domeniu. S-a întâmplat însî o situație care m-a făcut să mă simt revoltată în interiorul meu, față de modul incorect în care se poate desfășura o colaborare în zilele noastre. A fost picătura care a umplut paharul.”

„Întreaga echipă redacțională este neplătită. Mi se pare absurd ca oamenii mei să stea luni de zile fără să-și primească salariul, așa cum este cazul colegilor din redacție și al colaboratorilor. De pildă, scenariștii, echipa de balet și mulți alți oameni n-au fost plătiți până recent de la jumătatea sezonului trecut. Nu vă închipuiți că au cine știe ce salarii. Nu pot fi comparate cu cele din alte televiziuni”, a declarat vedeta pentru sursa citată. Am încercat cu toții să înțelegem situația dificilă a TVR, dar până la urmă nu se poate să fim la jumatatea lui februarie și tu, ca simplu redactor sau colaborator, să vezi că nu ți-ai luat salariul de câteva luni bune, că nu îți este respectată munca, că au trecut între timp Sărbătorile și pentru familia ta”, a mai declarat Andreea Marin.

Andreea Marin a mai spus că este deranjată de faptul că a apărut în presă că ar fi plătită cu un salariu foarte mare. „Trebuie să spun răspicat că am acceptat să revin în televiziune de dragul acestei idei frumoase pe care am gândit-o cu tot sufletul, numită „Prețuiește Viața”, și am lucrat pe un salariu cu mult sub valoarea mea de piață din acest moment. Profesioniștii în domeniu știu bine despre ce vorbesc”, a spus vedeta.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here