Andreea Marin, pregătită pentru încă un copil

Home > Andreea Marin, pregătită pentru încă un copil

Andreea Marin este pregătită pentru încă un copil sau chiar mai mulţi. Are încă hainele de când a fost gravidă cu Violeta, fata lui Ştefan Bănică.

“Am toate hainele vechi, le am pentru când o să fiu însărcinată. De ce nu. Dacă Dumnezeu mă ajută… Da. Nu mi-am pus întrebarea dacă m-aş descurca cu gemeni, dar cred că oricine se descurcă. Dacă vrei cred că te descurci şi singur cu copilul tău. Nu e neaparat să ai o bonă. În ritmul stresant al vieţii, pe care o trăim în ziua de azi şi dacă vrei să-şi menţii şi cariera, atunci este bine să ai un ajutor şi nu trebuie să fie o bonă neapărat. Poate să fie o bunică, poate fi mamă, o prietenă”, a declarat Andreea Marin pentru cancan.ro.

Andreea Marin şi-a făcut un set de analize cu ceva timp înainte de a pleca de a pleca la braţul soţului său în vacanţă, în Turcia, iar rezultatele au făcut-o să zâmbească. Andreea Marin şi Tuncay Ozturk pot avea un copil, deşi “Zâna” avusese două sarcini extrauterine şi două operaţii la coloană.

Mai precis, înainte să plece într-o vacanţă în Turcia, acolo unde “Zâna” şi-a vizitat şi socri, vedeta tv şi-a ridicat rezultatele analizelor de la o clinică privată din Capitală şi toate indicau faptul că ea este aptă să devină din nou mamă.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here