O rețea socială dedicată prostituatelor caută “tester pentru bordel”.

Printre îndatoririle angajatului intră „verificarea calității serviciilor prestate de lucrătoarele sexuale, respectarea standardelor de curățenie și a bunelor practici în domeniu.”

Bordelul este amplasat în Berlin, iar rețeaua socială poartă denumirea de KaufMich.com (“cumpără-mă”, în limba germană). Site-ul – o rețea dedicată prostituatelor, clienților și companiilor specializate în industria sexului – caută un bărbat (sau femeie) educat/ă, cu studii universitare, care să se alăture companiei Quality Team, relatează CNBC.

Anunțul specifică faptul că testarea prostituatelor se va realiza prin întreținerea de relații sexuale cu femei și bărbați.

Bordelurile sunt legale în Germania, dar nu există un sistem de control al calității serviciilor pe care le oferă. Vrem să devenim un fel de Tripadvisor pentru lumea bordelurilor”, a declarat managerul site-ului citat de CNBC.

El a mai spus că până în prezent s-au prezentat în jur de 150 de candidați, cei mai mulți din Germania, dar și din Belgia, Olanda și Marea Britanie. Pentru început, cel selecționat va trebui să lucreze în Berlin, urmând să ajungă apoi în bordeluri din toată Germania.

 

Sursa

Abonare
Related Tags:Distribuie:163000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here