Ai observat vreodata forma unghiilor? Ea poate sa dezvaluie lucruri nestiune despre tine.

ata ce spun specialistii ca spune forma unghiilor despre caracterul tau:

1. Dreptunghiulara si lunga: daca ai unghii lungi si dreptunghiulare ai mai multe sanse de a fi sociabil. Iubesti experientele noi si iti place sa inveti lucruri noi, sa cunosti oameni noi. Examinezi situatiile si problemele din orice unghi, atunci cand vine vorba de locul de munca si te straduiesti sa faci ceea ce trebuie.

2. Mare si plata: Ai tendinta de a fi un ganditor profund. Oamenii se bucura de prezenta ta pentru ca esti loial. Despici problema si oferi cele mai bune sfaturi.

3. Scurta si rotunda: Esti distractiv si interesant, astfel incat oamenii sunt in mod natural atrasi de tine. Cand iti faci un prieten, esti loial pe viata si vei face orice pentru a proteja oamenii pe care ii iubesti. Esti aventuros si neinfricat. Unii ar putea spune ca esti incapatanat, dar adevarul e ca tu stii ce vrei

4. Neuniforma si scurta: Esti un suflet sincer, asa ca atunci cand spui ceva, o spui serios. Iti place sa fii deschis, dar esti atent cand vine vorba sa-ti faci noi prieteni

5. Patratoasa: Esti harnic, un lider innascut, de incredere, care ia sarcinile cele mai importante. Esti dispos sa faci tot ce este necesar pentru a face o treaba pana la capat, fara insa a lua decizii pripite.

6. Triunghiulara: Esti indraznet, pasionat si incapatanat. Stii ce vrei si nu ti-e frica sa te lupti pentru asta.

7. Ovala si lunga: Esti probabil creativ, cineva care isi trage puterea si inspiratia din lumea naturala. Esti o persoana imaginativa, care este mia fericita inconjurata de frumusete, scrie kfetele.ro.

8. Forma de sabie: Nu eziti sa lucrezi din greu pentru a-ti atinge obiectivele. Te simti nerabdator atunci cand ai in jur oameni care sunt prea relaxati si nu pot tine pasul cu tine.

9. Forma de migdale: Esti cinstit, prietenos si credincios. Esti politicos, dar poti fi ferm atunci cand trebuie. Esti, de asemenea, bun la manipulare in situatii dificile.

 

loading…

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here