Exista un numar semnificativ de avantaje de care se bucura femeile cu mai multi parteneri sexuali, promiscuitatea avand propriile sale beneficii. Secretul pentru a te bucura de ele, fie ca femeie, fie ca barbat, este sa nu te lasi condus de prejudecati si de “gura lumii”.

In materie de sex, exista un imens dublu standard care se aplica femeilor si barbatilor. In timp ce barbatii care au mai multe partenere sexuale pe parcursul vietii sunt aplaudati, sau cel putin considerati “normal”, femeile cu mai multi parteneri sexuali sunt considerate promiscue, usuratice, fiind catalogate deseori chiar drept “tarfe”. Insa, in realitate, exista numeroase motive pentru care este mai bine sa ai mai multi parteneri sexuali ca femeie pana a te aseza la casa ta decat unul sau doi. Iar din mai multi parteneri sexuali atat femeia, cat si partenerul ei de viata pot avea parte de avantaje! Da! Si promiscuitatea feminina vine cu beneficii!

O femeie care a avut mai multi partneri sexuali este mai increzatoare in fortele proprii.

Chiar daca pare ceva absolut firesc, e nevoie de destul de mult curaj si de dezinvoltura pentru ca o femeie sa se dezbrace total in fata unui barbat, intr-o incapere bine luminata, permitand sa i se vada trupul gol-golut in toata perfectiunea si imperfectiunea lui. Cu cat o femeie a avut o viata sexuala mai activa, mai “deasa” din punct de vedere al numarului de parteneri sexuali, cu atat ea este mai increzatoare in ea insasi, mai dezinvolta intre asternuturi si cu atat mai mult ea se poate deschide intim in fata partenerului ei.

O femeie cu mai multi parteneri sexuali se simte mai bine in pielea ei.

Toate femeile au nemultumiri fata de propriul corp, insa conteaza enorm sa aiba capacitatea de a le da deoparte atunci cand este intr-un moment intim cu partenerul actual. Femeile care au avut o viata sexuala mai bogata se simt mai bine in pielea lor si nu lasa momentele intime sa fie umbrite de nesigurantele lor. O femeie cu mai multi parteneri sexuali in palmares nu se vor intreba in timpul sexului “Oare mi-a vazut celulita?!”, “Aoleu! Cum mi se vede burta?!!” si asa mai departe. Femeile care sunt mai experimentate sexual au o stima de sina mai ridicata decat cele care au avut doua un partener (sau doi) pe parcursul vietii.

O femeie cu mai multi parteneri sexuali este mai buna in pat.

Invariabil, performantele sexuale se dezvolta in timp. Cu cat ai mai multi parteneri sexuali ca femeie, cu atat poti sa iti dai mai bine seama ce le place si ce nu barbatilor, cat poti sa “intinzi” coarda, cu atat esti mai capabila sa citesti reactiile barbatilor in timpul sexului si a actiona in consecinta si cu atat esti mai deschisa la nou in materie de sex.

O femeie cu mai multi parteneri sexuali stie sa diferentieze barbatii de la bun inceput.

In cazul unei femei care are o experienta sexuala mai vasta, a distinge de la bun inceput unde poate duce o relatie este mult mai usor. Mai mult, o femeie care a avut mai multi parteneri sexuali stie mai bine ce i se potriveste, stie ce compromisuri este dispusa sa faca si ce nu, stie ce merita efort si ce nu, motiv pentru care poate “citi” mai usor barbatului si perspectivele relationale pe care le are in fata ei. Mai mult, o femeie care a avut mai multi parteneri sexuali are o capacitate crescuta in ceea ce priveste a face alegerea corecta, fata de femeile mai putin experimentate sexual.

 

Sursa: lyla.ro.

AbonareDistribuie:0010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here