Mizând pe ospitalitatea recunoscută a românilor dar totodată, şi pe spiritul lor practic, autorităţile de la Bucureşti vin cu o soluţie extraordinară pentru rezolvarea problemei imigranţilor. Astfel, în curând va fi lansat programul „Ia acasă un imigrant şi câştigi!” care va fi urmat de o loterie dotată cu premii în valoare de 1 milion de euro.

Despre ce este vorba. Fiecare familie de români care va dori să găzduiască un imigrant sirian va primi PE LOC de la statul român, prin intermediul primăriei de domiciliu, suma de 25.000 de euro BANI GHEAŢĂ, bonuri de masă de 10.000 de lei şi un VOUCHER de cumpărături valabil doar pentru telefoane mobile, plasme şi tablete. Suplimentar, membrilor familiei de români le vor fi încheiate asigurări de viaţă şi locuinţă, plătite integral de stat.

Ulterior, va fi organizată o loterie cu premii de un milion de euro. Vor fi extrase numele a 10 imigranţi iar gazdele lor vor primi câte 100.000 de euro. Premiile sunt neimpozabile. Vor fi avantajaţi, bineînţeles, românii care au luat acasă mai mulţi imigranţi. Aşadar, mai mulţi imigranţi, mai multe şanse de câştig! Imigranţii necâştigători vor fi incluşi într-o tombolă specială, ale cărei premii vor fi anunţate ulterior. CITEȘTE AICI CONTINUAREA ARTICOLULUI.

(Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare)

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here