Universitatea Cluj a pierdut derbyul cu marea rivală CFR printr-un gol primit în minutul 94, însă chiar și așa jucătorii lui Ogăraru au fost aplaudați de suporteri la finalul meciului.

Căpitanul “șepcilor roșii”, Dan Bucșă, este încrezător în colegii săi și le-a promis fanilor că se vor dărui la fel de mult și în meciul cu Pandurii de etapa viitoare.

“Nu știu dacă este neapărat ghinion că am pierdut în minutul 94. Asta este viața. Trebuie să mergem mai departe. Noi am luptat, chiar și cu un om în minus atâta vreme. Ei au avut jucători puternici în atac, cu talie, și la ultima fază ne-au dominat și au marcat.

George ne-a spus ca e mândru de noi, că am arătat ca o echipă și că trebuie să luptăm în continuare pentru puncte. Cred că față de cele două meciuri pierdute, în acesta cu CFR am fost o echipă și asta contează foarte mult.

Este frustrant când pierdem, dar trebuie să ne antrenăm mai bine și să rămânem concentrați până la ultima fază.

Fanii noștri nu sunt pretențioși. Ei își doresc ca noi să ne dăm viața pe teren și cred că aseară am făcut-o de aceea ne-au și aplaudat la final. Cu siguranță, dacă avem atitudinea de astăzi și dacă vom juca în 11 tot meciul, vom obține victoria sâmbătă, chiar dacă Pandurii este o echipă bună”, a spus căpitanul Universității Cluj, Dan Bucșa.

 

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here