Cele mai performante 6 smartphone-uri din acest moment au fost supuse celor mai dure teste. Cei de la Tom’s Guide au supus cele mai tari smartphone-uri din acest moment, conform specificatiilor, unor teste de viteza in viata reala. Telefoanele alese au fost: Asus ZenFone 2, Google Nexus 6, HTC One M9, iPhone 6, LG G4 si Samsung Galaxy S6.

Pe langa benchmark-urile cele mai cunoscute, smartphone-urile au fost teste si pentru incarcarea unui PDF, pornirea camerei, gaming, editare video sau viteza Wi-Fi. Rezultatul este unul concludent in favoarea flagship-ului celor de la Samsung, Galaxy S6, cel care a fost pe primul loc la 6 din cele 9 categorii (si la egalitate cu iPhone 6 la jocul Asphalt 8).

LG G4 a iesit pe locul 2, fiind tras in jos de Adreno 418 care a obtinut scoruri mai mici la categoriile bazate pe 3D graphics. Totusi, diferenta fata de Galaxy S6 la performanta de gaming a fost de doar un 1fps. Galaxy S6 a fost ajutat de catre procesorul Exynos 7420, fiind oarecum surprinzator faptul ca LG G4, cu procesorul hexa-core Snapdragon 808, a terminat peste HTC One M9 care are Snapdragon 810.

Desi a terminat pe ultimul loc per-total, Asus ZenFone 2 s-a descurcat mai bine decat Nexus 6 la mai multe capitole, aratand ca reprezinta o varianta buna daca e luat in calcul raportul calitate/pret, scrie yoda.ro.

Succesul flagship-ului Samsung nu se datoreaza numai procesorului, avand un hardware la cel mai inalt nivel. Memoria LPDDR4, prezenta si la One M9, precum si UFS 2.0 flash storage sunt alte 2 aspecte care au ajutat acest smartphone sa aiba cele mai bune scoruri.

 

Daca am face un punctaj al telefoanelor in functie de locul ocupat la fiecare test (6 puncte pentru locul 1, 5 pentru locul 2 etc), clasamentul ar fi urmatorul
1. Samsung Galaxy S6 – 56 de puncte
2. LG G4 – 43 de puncte
3. iPhone 6 – 33 de puncte (nu a punctat la editarea video)
4. HTC One M9 – 29 de puncte
5. Google Nexus 6 – 26 de puncte
6. Asus ZenFone 2 – 22 de puncte

loading…

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here