Catedrala Mântuirii Neamului a fost scoasă la vânzare pe internet, pe un site de specialitate. Potrivit anunţului, „proprietarul” îl asigură pe cumpărător că îşi va recupera investiţia în maxim cinci ani.

Vand catedrala la rosu in Bucuresti, in zona Cotroceni – 13 Septembrie (in curtea Palatului Parlamentului).
Constructia este facuta din banii mei si a altor contribuabili la bugetul de stat (pot demonstra cu acte contabile).
Se vinde asa cum se vede si in fotografii, cumparatorul avand ocazia sa o zugraveasca in ce culori doreste si sa picteze sfinti si ingeri cu fețe care sa semene cu el.
Constructia are 38.000 metrii patrati, 5 etaje (trei subterane si doua deasupra solului), 12 lifturi, buncar antiatomic, 500 locuri de parcare.
Pretul de 400.000.000 Euro este negociabil.
Cumparatorul isi va putea recupera investitia in maxim 5 ani.
Cu banii pe care ii obtin o sa construiesc 400 de clinici, 40 de scoli, sau 4 spitale judetene, ma mai gandesc…”, este anunţul postat pe site-ul olx.ro.

Desigur, anunţul este unul fictiv, fiind singurul postat de utilizatorul respectiv. De altfel şi Patriarhia a transmis că este un fals.

Catedrala Mântuirii Neamului Românesc este o biserică în construcție, aflată în București, pe Dealul Arsenalului. Piatra de temelie a lăcașului de cult a fost pusă în februarie 2011, iar costurile medii ale investiției se ridică la suma de 200.000.000 euro.

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here