Sexul este un lucru “atât” de natural, încât oricine ştie să-l facă, ar spune unele persoane, însă lucrurile nu stau chiar aşa. Nu ne naştem învăţaţi, dar nici dezinteresul nu ajută, iar ca să fii considerată bună la pat de către partenerul tău trebuie să ştii să faci câteva lucruri – pe care le poţi învăţa de la prietenele tale, dar tot mai bună rămâne practica.

Sexul este un lucru “atât” de natural, încât oricine ştie să-l facă, ar spune unele persoane, însă lucrurile nu stau chiar aşa. Nu ne naştem învăţaţi, dar nici dezinteresul nu ajută, iar ca să fii considerată bună la pat de către partenerul tău trebuie să ştii să faci câteva lucruri – pe care le poţi învăţa de la prietenele tale, dar tot mai bună rămâne practica. Calitatea partidelor de sex este responsabilitatea ambilor parteneri, aşa că dacă vrei să ai parte de relaţii sexuale bune, trebuie să nu faci următoarele:

Teorie versus practică

Ştii Kama Sutra pe de rost, te-ai uitat la destule filme pentru adulţi şi ai văzut care sunt mişcările care satisfac orice bărbat. Felicitări, dar asta nu te face bună la pat, ci doar un bun teoretician. Până la urmă, intuiţia este mai importantă atunci când faci sex, nu să aplici în cazul tău ceea ce ai văzut la alte cupluri. Lasă cărţile şi filmele deoparte şi “exersează”.

O singură zonă

Corpul omenesc are multe zone erogene din care să alegi şi nu ar trebui să acorzi atenţie doar uneia dintre ele. În timp, sexul devine plictisitor dacă te îndrepţi mereu în aceeaşi regiune şi faci mereu acelaşi lucru – este chiar cea mai plictisitoare “strategie” când vine vorba de sex. În pat este important să experimentezi şi să variezi.

Nu e nici sprint, nici maraton

O partidă de sex satisfăcătoare ar trebui să dureze peste 15 minute, însă nu să fie transformată într-un adevărat maraton. Când este prea scurtă, nici nu ai timp să-ţi dai seama ce se întâmplă sau nu reuşeşti să ajungi la orgasm. Când este prea lungă, sexul poate deveni plictisitor sau dureros.

Sex înseamnă reciprocitate

Nu îl lăsa pe el să te satisfacă, iar tu să nu faci nimic în schimb. Regula se aplică pentru amândoi. Când unul oferă plăcere şi celălalt ar trebui să facă la fel. Şi el aşteaptă acelaşi tratament din partea ta.

Citeşte continuarea pe unica.ro.

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here