Pentru că programele anti-virus nu sunt de fiecare dată eficiente, câteodată aveţi nevoie de o soluţie rapidă şi gratuită pentru a scăpa de diverse infecţii, malware şi troieni.

Combofix este un program creat de cei de la sUBs care scanează calculatorul de infecţii malware, iar atunci când găsește, aproape de fiecare dată, reuşeşte să îndepărteze aceste infecții în mod automat. În plus, pe lângă faptul că înlătura cea mai mare parte a virușilor cunoscuți, Combofix pune la dispoziție și un raport detaliat asupra neregulilor găsite și/sau rezolvate, care poate fi folosit mai departe într-o curățare ,,profesionistă”.

Simplu de folosit, automat și gratuit, singurul lucru ce îi poate fi reproșat este faptul că momentan nu a fost actualizat pentru Windows 8.1

În cea de a 2-a parte a tutorialului veți găsi o prezentare a AdwCleaner și omologul sau mai tânăr, Junkware Removal Tool, programe care vizează problemele și infecţiile de tip adware, toolbar-uri, engine-uri de căutare, diverse programe nedorite și alți Hijackers de browser. Citește aici mai mult.

Vezi aici tutorialul:

 

Distribuie:1000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here