Mulţi dintre noi ajungem la un moment dat să regretăm deciziile luate într-o anumită perioadă a vieţii noastre şi să  ne întrebăm cum ar fi fost dacă am fi făcut altfel lucrurile.

În urma unei dezbateri organizate pe Quora, publicaţia The Independent a făcut un rezumat al celor mai mari regrete pe care le au oamenii. De asemenea, un studiu realizat în Statele Unite arată care sunt regretele frecvente ale americanilor, la sfârşitul vieţii. Astfel, există 13 surse comune de regret: dragostea, familia, educaţia, cariera, banii, creşterea copiilor, sănătatea, diverse, prietenii, spiritualitatea, comunitatea, timpul liber, grija pentru sine.

Studiile au mai indicat faptul că oamenii regretă mai ales lucrurile pe care le-au făcut greşit, nu cele pe care nu le-au făcut.

Dragostea

Referitor la dragoste, un regret frecvent este că oamenii nu s-au îndrăgostit de o persoană care îi iubea cu adevărat. În schimb, au ajuns să iubească pe cineva care i-a făcut să sufere, care le-a frânt inima. CITEȘTE AICI CONTINUAREA ARTICOLULUI.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here