Cele mai bune trucuri pentru studenți și nu numai. Le știai?

Home > Cele mai bune trucuri pentru studenți și nu numai. Le știai?

1.    Cum să folosești eficient pungile de chipsuri

Pungile cu chipsuri sunt cunoscute pentru că au o grămadă de spațiu gol în interior, dar acest lucru este, de fapt, un avantaj. Desfaceți punga și rulați-o în interior. În cele din urmă, chipsurile vor fi la suprafață, iar punga va avea formă de bol și va sta dreaptă ca orice alt recipient.

2.    Un jeleu la un paragraf

Studierea din manuale este în mod normal un mare chin pentru fiecare. Luați o pungă cu jeleuri ursuleți și începe distracția. Puneți câte un ursuleț gumat la fiecare aliniat și așa veți fi motivați să continuați să citiți. O să fiți uimiți cât de repede ați terminat de citit în acest fel.

3.    Telefonul în pahar

Nici cel mai puternic smartphone nu vă poate trezi la ora opt ca să ajungeți la cursuri. Pentru a vă asigura că auziți alarma, puneți telefonul într-o cană de sticlă sau de hârtie, iar aceasta va amplifica sunetul. În plus, va fi mai greu să luați telefonul pentru a amâna alarma. De altfel, e bine să-l păstrați la distanță de pat, astfel va trebui să vă ridicați ca să-l opriți.

4.    Spațiu în plus în dulap

Camerele de cămin nu sunt tocmai mari, iar despre dulapuri știm că sunt de-a dreptul mici. Din fericire, există un truc care vă ajută să stocați de două ori mai multe haine în dulap. Folosiți capsele de desfăcut de la dozele de suc. Atașați o capsă pe un umeraș, iar în josul acesteia se va putea pune încă un cuier.

5.    Întâlnirea

Unii colegi de cameră au reguli impuse cu privire la a aduce prieteni de sex opus în încăpere. Un cuplu a avut o idee genială să evite această regulă a colegilor lor. Vara scoteau canapeaua afară și puneau televizorul pe geam pentru a avea o seară de film. Atâta timp cât stai la parter, poți face și tu așa ceva!

6.    Topping-uri duble

Pizzeriile din oraș au, de obicei, tot felul de oferte la topping. Dacă vrei două umpluturi pentru pizza, găsește un prieten înfometat, dă comandă cu el și astfel veți avea două tipuri diferite de topping. Când vine comanda, puneți partea de jos peste cea de sus și ați format un sandwich. Dacă doriți doar o pizza, dați comandă de două topping-uri pe fiecare jumătate a ei.

7.    Filtrul de cafea

Unele cămine au reguli stricte cu privire la ce aparate pot folosi studenții în camere. Uneori nu se pot utiliza cuptoare cu microunde, dar cu siguranță acceptă un filtru de cafea. În timp ce majoritatea oamenilor l-ar folosi doar pentru a face cafea, studenții pot fierbe apa cu el. Asta înseamnă că puteți să faceți supă, dar și altele.

8.    Săniuș „furat”

Dacă aveți posibilitatea să vă strecurați în sala de mese, folosiți tăvile.  În lunile de iarnă acestea pot fi niște sănii perfecte. Ei își permit să piardă câteva tăvi din stoc, dar ar fi indicat să le „returnați” după folosire. Asta dacă sunt în stare bună.

9.    Fast-food—suport de tabletă

De ce să vă cumpărați un suport pentru laptop sau tabletă, când puteți obține unul gratuit? Suportul de carton sau cel de ouă de la pahare au mărimea perfectă pentru a putea susține tableta ta. Pot fi folosite, de asemenea, și pentru a-ți așeza laptopul pe ele.

10.    Praful de la cereale

Toată lumea adoră cerealele, dar pulberea adunată din josul pungilor este foarte enervantă. Iată un truc simplu pentru a scăpa de praful de cereale. Luați o strecurătoare mare, goliți cutia de cereale în ea, agitați puțin, iar praful se va pierde. apoi puneți cerealele înapoi în cutie.

11.     Picioare butoi

Acest truc simplu te ajută să ai mai mult spațiu pentru a stoca butoaiele de bere și creează și un loc la „înălțime” unde să stai. Când sunteți gata de petrecere, ridicați canapeaua de pe butoaie și aveți un loc confortabil unde să beți.

12.    Alimentare cu popcorn

Acest truc este amuzant, dar și de folos. Purtați hanoracul invers și puteți să vă umpleți gluga cu popcorn. Acum aveți bunătate de floricele la îndemână. Desigur, veți dori să spălați hanoracul înainte să-l purtați din nou.

13.     Stocarea sticlelor

Cui nu-i place o băutură rece la sfârșitul unei zile lungi? Cu acest truc veți avea mai mult spațiu în frigider și nu va mai trebui să mergeți la magazin atât de des pentru o băutură răcoritoare. Atașați câteva clips-uri de bara metalică a frigiderului și nu trebuie să vă faceți griji că sticlele se vor rostogoli. Puteți astfel să faceți o piramidă din sticle care stau fixe.

Ștefania Minia

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here