Ai tot ce-ti trebuie pentru a fi un prieten de nadejde? Raspunsul nu este atat de simplu pe cat pare a fi intrebare, fiecare nativ al zodiacului fiind capabil sa ofere ceva diferit de ceilalti, secretul unei prietenii trainice stand in compatibilitatea dintre zodii. Iata punctele forte ale fiecare zodii si ce fel de prieten este fiecare in functie de zodie!

BERBEC – niciodata plictisitori, vesnic intensi in gandire si in actiuni, Berbeci sunt prieteni de nadejde mai cu seama in momentele grele ale vietii. Sunt genul de persoane care, chiar daca nu sunt prezente tot timpul, vor sari vesnic in ajutor atunci cand li se cere. Cel mai mare atu al unui Berbec in relatiile de prietenie este curajul.

 

TAUR – simpli, calzi, Taurii sunt prieteni care ofera confort celor din jurul lor. Au radacinile bine infipte, fapt care poate linisti si cel mai aerian prieten al lor. Stabilitatea in prietenie este atuul nativilor din Taur.

 

GEMENI – persoane foarte sociale, Gemenii par a lega repede prietenii. Insa sunt si ei constienti ca nu toate sunt cu adevarat profunde. Totusi, prieteniile trainice ale Gemenilor sunt menit sa reziste in timp ani buni, poate chiar o viata. Totusi, Gemenii nu sunt “prieteni comozi”, iar acest lucru, precum si curiozitatea lor uneori exagerata, ii face cu adevarat speciali. Nativul din Gemeni este tipul de prieten care te va pune in fata tuturor adevarurilor incomode de care te ascunzi, avand capacitatea de a-ti deschide ochii.

 

RAC – loiali pana la capat, nativii din Rac sunt dispusi sa-si dea si hainele de pe ei doar ca sa ajute un prieten. Desi nu sunt cele mai sociale persoane, Racii vor oferi confort emotional in relatiile lor de prietenie. Marele atu al prietenului Rac este profunzime sentimentelor sale, insa prezinta si un dezavantaj: manifesta dependenta de prietenul adevarat si pretinde reciprocitate intr-un mod care poate sufoca uneori.

 

LEU – nativii din Leu tind sa romantizeze relatiile pe care le au, creandu-si si alimentandu-si impresia ca sunt buricul pamantului. Insa acest lucru nu ii face mai putin creativi si mai putin generosi decat sunt in relatiile de prietenie. Caldura in relatie este principalul atu al Leului ca prieten, dar si faptul ca va sari in lupta oricand va simti ca amicul de suflet este in fata unui pericol pentru a-l apara cu dintii.

 

FECIOARA – nativii acestei zodii isi manifesta caldura in prietenie prin actiuni. Fecioarele fac deseori o multime de chestii pentru prietenul adevarat. Asadar, pentru a “citi” un prieten Fecioara trebui analizate actiunile acestuia, nu cuvintele. Atentia la detalii si dorinta de a evidentia mereu adevarul sunt atuurile in prietenie in cazul Fecioarelor.

 

BALANTA – parteneriatul echilibrat este conceptul de baza pe care Balantele isi cladesc prieteniile. Din acest motiv nici nu au multe, caci nu toti nativii zodiacului pot da in schimb tot ceea ce poate oferi Balanta. Cooperarea este atuul principal al nativilor din Balanta in relatiile lor de prietenie.

 

SCORPION – intensi din fire, Scorpionii au o perspectiva aparte asupra prieteniei. Pentru ei conteaza mult interactiunea, nefiind genul de oameni care sa se poata considera prietene cu cineva cu care nu au vorbit de multa vreme. Pasiunea depusa in angajamentul fata de o persoana este atuul in relatiile de prietenie ale Scorpionilor. Dezavantajul vine din natura suspicioasa a Scorpionilor tematori de tradare si susceptibili la neincredere, necesitand constand dovezi de daruire emotionala din partea prietenului.

 

SAGETATOR – comportandu-se ca niste clovni atunci cand simt ca prietenul apropiat are probleme, Sagetatorii sunt dispusi sa se dea de trei ori peste cap doar ca sa aduca un zambet pe buze unui prieten drag. Sagetatorii, firi cu inclinatii puternic educationale, dornici de noutate, pot fi prieteni exceptionali altor persoane la fel de deschise ca ei. Optimismul este atuul Sagetatorilor in relatiile lor de prietenie.

 

CAPRICORN – nativii acestei zodii sunt constanti si realisti, fiind mereu acolo unde trebuie atunci cand un prieten drag a dat de probleme. Pe de alta parte, natura lor ambitioasa o sa-i faca pe Capricorni sa stabileasca regulile prieteniei, fapt care nu este compatibil cu toti nativii zodiacului. Atuul in relatiile de prietenie ale Capricornilor este capacitatea lor de a-si indruma prietenul catre teluri concrete.

Mai mult pe lyla.ro.

AbonareDistribuie:39110

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here