Chevron închide gura nemulțumiților cu… pizza

Home > Chevron închide gura nemulțumiților cu… pizza

În atenţia locuitorilor din Pungeşti: americanii de la Chevron au găsit o modalitate cel puţin originală pentru a despăgubi locuitorii dintr-o mică localitate din Pennyslvania unde caută gaze prin metoda care vor să o folosească şi în România.

Dupa o explozie de proportii, au ales sa isi ceara scuze oferind cupoane gratuite de pizza si suc, scrie GadgetReport.ro.

Locuitorii din Bobtown, Pennyslvania, s-au declarat revoltati dupa ce au primit scrisori de scuze de la Chevron insotite de cupoanele de pizza si suc.

The Philadelphia Daily News, care a prezentat una dintre scrisorile primite de locuitori, afirma ca in urma exploziei, un angajat Chevron a fost ranit, iar flacarile au fost stinse cu mare dificultate, dupa cinci zile.

Oamenii care locuiesc in apropiere au trait toata aceasta perioada cu teama ca focul se va extinde si le va distruge casele. Jurnalistii au discutat cu seful de la Bobtown Pizza care a declarat ca, la solicitarea Chevron, a impartit 100 de pizza gratuite satenilor din zona. Mai multe pe GadgetReport.ro.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here