Eleva dispărută din Bucureşti s-a întors la mănăstire

Home > Eleva dispărută din Bucureşti s-a întors la mănăstire

Iulia Ionescu, eleva dispărută din Bucureşti, s-a întors la mănăstirea unde plecase fără să anunţe pe nimeni. De această dată, fata de 15 ani a mers împreună cu tatăl ei şi cu poliţia în Suceava la Sihăstria Rarăului, pentru reconstituire.

După ce au stat de vorba cu Iulia Ionescu, călugării de la Mănăstria Sihăstria Rarului consideră că problemele fetei vin de la şcoală şi din familie. După divorţul familiei ei, fata a mers la biserică şi s-a rugat.

De asemenea, detalii şocante ies la iveală în cazul elevei olimpice, care a fugit de acasă! Conform jurnaliştilor de la adevărul, tânăra s-ar fi plâns călugărilor de la Mănăstria Sihăstria Rarului că profesorii de la Liceul Sava practică tehnici terapeutice neconvenţionale. Mai mult, eleva i-ar fi spus stareţului că anumite profesoare experimentează această tehnică inclusiv pe elevii pe care îi au la cursuri. Problemele Iuliei au început în urmă cu 3 ani.

Poliţiştii bucureşteni au făcut o reconstituire a traseului parcurs de Iulia Ionescu, eleva din Capitală care a dispărut săptămâna trecută în drum spre şcoală, a anunţat miercuri şeful Poliţiei Române, chestorul şef Petre Tobă.

‘Marţi, Poliţia Capitalei a făcut o reconstituire a traseului urmat de către fetiţă din momentul în care s-a despărţit de părinţi până în momentul în care a fost găsită de Poliţie’, a precizat Petre Tobă.

Citeşte şi :  Ana Crivăț, elevă: “Poate urmează să aflăm că eleva Iulia Ionescu va naște un copil cu călugărul misterios”.

Fata le-a arătat poliţiştilor cum a ajuns la mănăstirea Sihăstria Rarăului.

Petre Tobă a mai spus că Iulia Ionescu a fost audiată din nou de poliţişti. Ea a dat o primă declaraţie anchetatorilor chiar sâmbătă seară, când a fost găsită de oamenii legii.

‘Este un dosar penal în derulare în acest moment, este o anchetă în curs. Ce pot să vă spun este că Iulia a fost reaudiată în cursul zilei de luni, marţi s-a făcut o reconstituire a traseului parcurs de fetiţă astfel încât avem o imagine completă a ceea ce s-a întâmplat din momentul în care s-a despărţit de părinţi şi până când a fost găsită de Poliţie. La finalul anchetei, probabil la sfârşitul acestei săptămâni, Poliţia Capitalei va fi în măsură să ofere toate amănuntele în acest dosar’, a precizat Tobă.

Şeful Poliţiei Române consideră că este prematur ca anchetatorii să se pronunţe dacă va exista vreo persoană pusă sub învinuire în acest dosar, în prezent poliţiştii efectuând mai multe audieri şi întocmindu-se diferite acte procesuale.

Petre Tobă a completat că, la finalizarea anchetei, va fi făcută o declaraţie de presă împreună cu procurorul de caz şi se va explica exact unde a fost fetiţa în cele trei zile în care a dispărut de la domiciliu.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here