Deși semnează ca autor al cărții ”Pas cu Pas”, se pare că nu el este autorul. Câștigătorul alegerilor prezidențiale din 2014, Klaus Iohannis, și-a lansat pe 19 noiembrie cartea „Pas cu Pas”, la Romexpo. Turnulsfatului.ro scrie că responsabil cu scrierea şi redactarea exemplarului a fost colectivul redacțional al revistei Observatorul Cultural, cartea fiind la bază un colaj de interviuri acordat de către fostul primar al Sibiului.

Informația a fost prezentată de poetul Radu Vancu, în cadrul unei emisiuni Turnul Sfatului TV din Sibiu.

“Am răsfoit-o și am constatat, mi-a fost și confirmată această constatare a mea de către doamna Carmen Mușat, directoarea Observatorului Cultural, că nu sunt lucruri noi, e de fapt un montaj din interviuri mai vechi, nu e o carte scrisă dintr-un jet. E montată în redacția Observatorului Cultural de către doamna Carmen Mușat, alături de alți admiratori ai domnului Klaus Iohannis”, a declarat Radu Vancu.

”Nu e miza ei să aibă o valoare literară. Miza ei e să aibă un vehicul pentru niște idei politice care au prins. Deci și-a făcut treaba. ”Primul pas”, a doua carte, nu am nicio idee. M-ar mira să fie tot un montaj de interviuri, pentru că nu cred că a dat atâtea interviuri, încât să poată să scoată o altă carte”, a mai spus Radu Vancu, scrie turnulsfatului.ro.

Vizualizari: 289 AbonareDistribuie:130010

2 COMMENTS

  1. Nici nu contează cine a scris cartea ”Pas cu pas”; ea este un model de desăvîrșită nepricepere în politică, de limitare totală a unui personaj anti-politic. Răspund (deja cu cîteva zeci de replici realizate, unele publicate și chiar trimise Președintelui) cu ceea ce va fi o carte, la începutul anului viitor, ”Păs cu Păs”, opinii ale unui om politic patriot și democrat. 18 aprilie. Prof. Gheorghe UNGUREANUVoteaza acest comentariu: 0  0

  2. Nu conteaza cine a scris-o? Dar conteaza foarte mult ca cineva, respectiv presedintele Romaniei, si-a asumat ca ar fi scris-o, ceea ce-i o minciuna sfruntata! Mare potlogar! Adica altcineva a scris-o si a scos-o pe piata, ca fiind a lui Iohannis, iar nataraul pleaca in vacante exotice, chipurile pe banii privati, scosi din vanzarea tirajului. Si SPP-ul a plecat tot pe banii luati pe carte? Nu cred! Curtea de Conturi, se aude?Voteaza acest comentariu: 0  0

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here