Scene de o violenţă ieşită din comun într-un restaurant din Piteşti. Orbit de gelozie după ce şi-a văzut fosta iubită cu un alt bărbat, un individ a scos o sabie şi l-a tăiat pe acesta în zona gâtului. Victima aflată în stare critică a fost transferată la un spital din Capitală.

Un bărbat se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost tăiat cu o sabie, în jurul gâtului. Bărbatul se afla cu iubita lui într-un restaurant din Piteşti şi a observat că un alt bărbat se uita insistent la ei. A constatat că era vorba despre un fost iubit al prietenei sale. S-au luat la ceartă şi au ieşit în faţa restaurantului şi s-au luat la bătaie. Fostul iubit al femeii a mers la maşină şi s-a întors cu o sabie şi l-a tăiat la gât pe actualul iubit.

Bărbatul rănit a ajuns la spital cu un taxi, medicii au reuşit să-l stabilizeze şi l-au trimis la Bucureşti. Starea bărbatul este în continuare gravă, iar bărbatul care l-a tăiat este cercetat acum pentru tentativă de omor.

loading…

Abonare
Distribuie:0000

1 COMMENT

  1. NU-I POT INTELEGE PE ACESTI BARBATI DUPA CE AU RUPT O RELATIE CU O FEMEIE RAMIN GELOSI SI PLINI DE RAZBUNARE.NU SINT IN STARE DE A-SI GASII O ALTA IUBITA?CUM E UN PROVERB FRUMOS ROMANESC.:RAZBUNAREA-I ARMA PROSTULUI Voteaza acest comentariu: 1  1

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here