Merele sunt foarte sănătoase, așa că nu este de mirare că oțetul de mere este folosit de sute de ani pentru tratarea unor afecțiuni. Vezi care sunt.

 

Dureri de cap

Durerile de cap apărute din cauza oboselii și a stresului pot fi tratate în mod natural, potrivit dailynutritionnews.com. Amestecă 10 grame de oțet de mere cu 10 grame de miere și un pic de extract de mușețel. Acest balsam îți va calma durerea și te va ajuta să dormi bine.

Tensiune ridicată

Oamenii care au tensiunea mare și respiră cu greu ar trebui să bea zilnic un pahar de apă în care au pus două lingurițe de oțet de mere. Consumată de trei ori pe zi, această băutură scade tensiunea arterială.

Răceală și gripă

Dacă te doare gâtul, pune într-un pahar cu apă câteva lingurițe de oțet, o linguriță de miere și câteva picături de propolis. Fă gargară și vei scăpa de durere.

Oboseală excesivă

Dacă te simți mereu obosită, poți amesteca trei lingurițe de oțet de mere cu una de miere de albine. Păstrează pasta obținută în frigider și consum-o în fiecare seară, după masă.

Acnee

Acneea apare din cauza excesului de ulei de pe față. Dacă vrei să scapi de această problemă, amestecă o parte de oțet de mere cu 2-3 părți de apă și spală-te pe față cu lichidul obținut. Fă-o în fiecare dimineață, la prânz și seara, înainte să mergi la culcare.

Sursa: Unica.ro

Abonare
Related Tags:Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here