Luna in care ne-am nascut este foarte importanta. Astrologii si numerologii relateaza ca aspecte foarte importante cu care ne confruntam de-a lungul vietii relationeaza cu ziua si luna in care ne-am nascut.

Pe plan sentimental, luna in care ne-am nascut spune foarte multe despre noi si despre viitorul nostru, la fel si zodia, ziua si anul.

Afla cate mari iubiri vei avea in viata, in functie de luna in care ai fost nascut:

Ianuarie. Cei nascuti in luna ianuarie sunt ca un burete sentimental, care se incarca cu toate sentimentele pe care acesta le intalneste. Sunt prieteni foarte buni si parteneri de viata foarte buni. Acestia vor avea parte in viata de doua mari iubiri.

Februarie. Foarte sentimentali, cei nascuti in aceasta luna vor avea parte de 4 mari iubiri. Acestea vor incepe inca din adolescenta si se vor incheia pana la varsta de 35 de ani. Ultima iubire va fi si cea mai importanta, deoarece vei alege sa iti petreci alaturi de ea restul zilelor tale.

Martie. Foarte pasionali din fire, cei nascuti in aceasta luna nu prea pun pret pe sentimente. Relatiile pasagere sunt cele care conteaza cu adevarat si cele care vor trezi ceva in ei. Multa grija! O dimineata absurda in care te trezesti alaturi de o persoana dupa o noapte lunga, se poate transforma intr-o casatorie pe viata.

Aprilie. Cei nascuti in aceasta luna au caracter dublu. O parte din ei isi doresc familia perfecta, iar cealalta parte aventurile vietii lor. Asadar cei nascuti in prima jumatate a lunii nu vor intampina probleme amoroase si vor avea parte de doua mari iubiri, iar cei nascuti in jumatatea a doua a lunii se vor lupta pentru titlul de celibatar toata viata.

Mai. Luna mai spune foarte multe despre cei nascuti in aceasta parte a anului. Este foarte important de precizat ca cei nascuti in aceasta luna sunt persoane foarte sensibile, persoane care pun suflet foarte rapid in orice relatie noua. Vor avea parte de o singura mare iubire, restul vor fi doar inchipuiri sentimentale.

Iunie. Cei nascuti in luna iunie dau dovada de o foarte mare sinceritate. Au foarte mult de pierdut din aceasta cauza, tocmai pentru ca foarte multe persoane cu care relationeaza nu agreeaza sinceritatea absoluta. Vei avea parte de 5 mari iubiri, cea mai scurta va dura aproximativ 2 ani.

Iulie. Cei nascuti in aceasta luna sunt persoane care adora stabilitatea. Daca au o relatie vor tine de ea cu dintii in ciuda nefericirii lor. Vor avea parte de 2 mari iubiri. Prima incepe undeva prin adolescenta, pe bancile liceului si va dura pana la varsta de 25 de ani, iar urmatoarea se poate solda cu o casatorie.

August. Cei nascuti in aceasta luna vor trece peste numeroase cumpene de-a lungul relatiilor lor de cuplu. Vor avea parte de 6 mari iubiri, insa prima este singura care ii va marca pentru toata viata. Vor sfarsi cu o casatorie insa mare grija la sentimente.

Septembrie. Cei nascuti in luna septembrie dau dovada de foarte mare stabilitate. Vor intalni iubirea vietii lor undeva pe la 20 de ani, iubire care se va sfarsi in jurul varstei de 40 de ani. Aceasta va fi iubirea ce ii vor marca trairile, insa urmatoarea iubire va fi pentru totdeauna.

Octombrie. Persoanele nascute in aceasta luna dau dovada de foarte mult echilibru si stabilitate, atat pe plan sentimental cat si profesional. Vor intalni de-a lungul vietii 3 mari iubiri in care vor investi totul.

Noiembrie. Petrecareti din fire, acestia vor trece prin numeroase relatii de-a lungul primei tinereti. Vor intalni marea iubire undeva pe la 30 de ani, iubire ce le va acapara intreaga viata. Aceasta iubire va transforma petrecaretul din tine, in familistul convins.

Decembrie. Plini de entuziasm si familisti convinsi, cei nascuti in luna decembrie vor avea parte de 3 mari iubiri. Vor sti sa ia ce e mai bun din fiecare relatie, iar cand o va intalni pe ultima vor stii sa nu mai greseasca intr-atat sa o piarda.

Sursa: lyla.ro

Distribuie:1020

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here