Una dintre marile curiozitati stupide ale unor barbati este ”cu cati si-a tras-o aia inaintea mea?”. Si fiecare are o anumita cifra in cap, dincolo de care femeia respectiva este catalogata drept curva.

Unii sunt mai ingaduitori, ridica limita la 30 sa zicem, altii sunt niste lupi mai moralisti si zic 3. Modul in care se fac calculele ramane o enigma. Insa, daca stai sa te gandesti la modul realist, acest detaliu ar trebui sa fie fara importanta pentru un barbat matur (link afiliat).
Ceea ce conteaza, la urma urmei, este cum este femeia respectiva, nu ce a facut pana la tine.Pentru ca, poate, pana la tine, a vrut sa aiba doar aventuri de-o noapte (si poate a facut sex cu peste 100 de barbati), iar acum vrea ceva serios. Sau, poate, pana la tine, a vrut doar relatii serioase (si a avut doua), iar acum vrea doar o aventura. Daca este insa musai sa ramanem in zona calculelor, acestea ar trebui facute intr-un mod mai realist.

O relatie o data la sase luni (in medie. poate, in trei cazuri, i s-au dat papucii dupa doar o luna din diverse motive stupide sau poate s-a despartit de ei dupa o luna cand a vazut ca sunt alcoolici, infideli, tarani ordinari etc.) mi se pare ceva cat se poate de rezonabil. Daca ea incepe viata sexuala, sa zicem, la 16 ani (o varsta cat se poate de ok, nu mai suntem in secolul XIX), asta inseamna 8 barbati doar pana la varsta de 20 de ani. La 21 de ani a avut deja 10 relatii, cifra la care multi barbati stramba deja din nas. Iar motivul real se stie: multi nu au avut 10 femei la varsta respectiva.

Sursa

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here