În urma articolului de ieri, am avut o scurtă discuție cu Claudia. Scrisese și ea de ceva timp un articol Una alta despre machiaj și îngrijirea tenului , iar reacțiile au fost care mai de care mai interesante.

Eu una am susținut mereu că o femeie trebuie să se îngrijească, să se întrețină, să folosească produse de machiaj zi de zi, dar cu moderație. Unele femei se vor scuza că bărbații lor le iubesc naturale, fără niciun gram de machiaj, altele vor spune că doar femeile care nu au încredere în ele recurg la machiaj, că unele femei vor să ascundă mici defecte, sau vor să-și ascundă vârsta, sau cine știe câte și mai câte scuze.

Îmi amintesc că în copilărie era o mare tragedie când trebuia să-mi taie mama unghiile până în carne când începea școala, în liceu ne ascundeam în baie și ne făceam cu rimel în zilele în care nu aveam ore cu diriginta, ea ne trimitea la baie să ne spălăm pe față. Mi-a plăcut de mică să am grijă de mine, să mă aranjez, iar acest lucru nu s-a schimbat în timp, ci doar s-a îmbunătățit. Citește continuarea articolului pe blogul deweekend.ro

Distribuie:1000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here