Am aflat ca astazi, 13 Octombrie este “No Bra Day”, de unde altundeva decat de la un barbat. . Natura nu e foarte miloasa cu multe dintre femei, iar maternitatea are grija sa lase amprente destul de greu de mascat asupra sanilor. … mai ales la posesoarele de cupe mai mari de A.  Nu stiu care sunt efectele alaptarii asupra sanilor, dar din cate am vazut, tind sa cred ca ele sunt mai pronuntate tot in cazul posesoarelor de cupe mai mari decat A.

Fluctuatiile de greutate, gravitatia, pierderea elasticitatii pielii, lipsa execrcitiilor specifice pentru intarirea musculaturii sanilor, toate isi lasa amprenta asupra sanilor… reiese dacă cităm după cojocarii.ro.

Exista totusi si norocoase rafsatate de mama-natura sau femei care muncesc mult sa isi pastreze corpul in anumite standarde, dar nu e cazul meu…. sau mai sunt femei care apeleaza la chirurgia estetica pentru a-si aduce bustul la standardele dorite. Eu una, recunosc, ca sunt destul de atrasa de aceasta idee… dar intai de toate astept sa imi reglez problema kilogramelor in plus…

Marea majoritate a posesoarelor de sani (naturali sau nu) frumosi si nevitregiti de “intemperiile” vietii nu au “No Bra Day”, ci “No Bra DayS”. Multe dintre ele, pe buna dreptate… daca sanii lor sunt tepeni de la natura sau bisturiu, de ce sa se mai incorseteze in sutiene? … Altele, chiar daca nu au nevoie, folosesc sutiene pentru a masca efectele diferentelor de temperatura asupra sfarcurilor… dap, exact acele efecte care sunt atat de iubite de catre barbati…  Eu una nu am intalnit babrbat care sa nu admire niste sani tepeni, neincorsetati in sutien si care mai sunt si “pusi in valoare” de mici diferente de temperatura.

 

Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place, nu? Eu una, recunosc drept, ca ma mai pierd in astfel de peisaje. Cu admiratie, nu cu invidie… Inainte de copii, obisnuiam sa nu port mereu sutiene, dar de cand cu cei mici si cu D-ul pe care l-am avut pana nu demult la cupa, nu m-am simtit confortabil sa fac asta. Acum inca nu o pot face…  cred ca numai bisturiul ma va face sa scot din nou pieptul la inaintere fara jena…  Inainte de copii, nici macar nu mi-am pus (prea mult in cadru neoficial.. ca in cel oficial nu eram cu sfarcu’n vant)  problema sfarcului in vant…  Mai mult puteţi afla de aici.

loading…

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here