Culmea violului: Pentru că n-a avut erecţie, agresorul i-a făcut sex oral

Home > Culmea violului: Pentru că n-a avut erecţie, agresorul i-a făcut sex oral

Un tânăr, abia întors din Norvegia, a agresat sexual o studentă, pe o alee lăturalnică din oraş. Pentru că nu a putut avea o erecţie, individul i-a făcut sex oral victimei, iar apoi a fugit cu portofelul şi cu telefonul acesteia, scrie libertatea.ro

Culmea, Marius Andrei (25 de ani) tocmai îşi condusese atunci iubita la serviciu în Iaşi şi se întorcea acasă, în localitatea Popricani, unde locuieşte.

Victima ieşise dintr-un magazin când individul a pus ochii pe ea. A urmărit-o câteva străzi, iar pe o alee întunecoasă i-a pus mâna la gură şi a lovit-o de mai multe ori.

Acesta a dezbrăcat-o şi a încercat să o violeze, însă nu a putut avea erecţie, astfel că s-a “mulţumit” să-i facă fetei cunilingus. În timpul agresiunii, tinerei i-au căzut telefonul şi portofelul din buzunar, iar Marius Andrei, hoţ recidivist, i le-a înşfăcat înainte să plece.

Victima a sunat imediat la poliţie şi a povestit cele întâmplate, însă poliţiştilor le-a fost destul de greu să-l identifice pentru că tânăra studentă nu-i văzuse bine faţa agresorului, din cauza întunericului.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here