Ea este una dintre elevii care au luat 10 la toate probele Bacalaureatului. Diana Mihaela Zamfir a renunţat în ultimul an la distracţii, a muncit mult iar la Bacalaureat a luat 10. Absolventa Colegiului „Naţional Gheorghe Vrănceanu“ va urma Facultatea de Limbi străine, specializarea arabă-engleză, din cadrul Universităţii din Bucureşti, scrie Adevarul.

Diana Mihaela Zamfir a renunţat în ultimul an la distracţii, a muncit mult iar la Bacalaureat a luat 10 la toate probele. Absolventa Colegiului „Naţional Gheorghe Vrănceanu“ va urma Facultatea de Limbi străine, specializarea arabă-engleză, din cadrul Universităţii din Bucureşti. Frumoasă dar dedicată învăţăturii, Diana Mihaela Zamfir a reuşit să obţină nota 10 la toate probele la care a susţinut Bacalaureatul.

 „Am început să învăţ pentru Bacalaureat de la sfârşitul clasei a 11-a. Am învăţat mai mult, am renunţat la ieşirile cu prietenii. Cel mai mult am învăţat în ultimile trei săptămâni“, ne-a povestit Diana Zamfir. Chiar dacă se aştepta la rezultate foarte bune, eleva Colegiului Naţional „Gheorghe Vrănceanu“ din Bacău a rămas puţin uimită să vadă că a luat numai note de 10. În clasa a 12-a a obţinut media generală de 9.79. „Sunt foarte bucuroasă că am obţinut aceste note. Am avut grijă să nu las nimic necompletat şi sa tratez cu seriozitate toate subiectele. Consider însă că examenele din acest an au fost mai uşoare, mai clare. S-a implicat Ministerul Educaţiei în buna desfăşurare a Bacalaureatului“, consideră Diana Zamfir.

 

loading…

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here