Azi se va desfășura FINALA EUROVISION 2014. Competiția va fi transmisă live de TVR de pe B&W Hallerne din Copenhaga începând cu ora 22. Românii pot vota doar pentru piesele altor țări, nu și pentru România, deci pentru piesa Miracle, cântată de Paula Seling și Ovi. Doar românii din afara țării vor avea șansa de a vota cu reprezentanții României la Eurovision.  

Românii pot viziona FINALA EUROVISION 2014 de la Copenhaga sâmbătă, 10 mai 2014 începând cu ora 22.

 Care este atmosfera înainte de finală, cum se simt concurenţii înainte de marele show, intervenţii în direct ale Lianei Stanciu de la faţa locului, agenda evenimentului vor putea fi urmărite la Studio Eurovision. Apoi, în direct de la Copenhaga, 26 de ţări concurează pentru desemnarea celui mai bun cântec al Europei. În finala de sâmbătă, votează din nou românii din diaspora, Paula Seling şi OVI având numărul 6 în concurs.

Numerele de telefon din străinătate la care pot fi votaţi Paula şi Ovi în FINALA EUROVISION 2014 sunt disponibile în imaginea de mai jos

Ordinea intrării în concurs la FINALA EUROVISION 2014 este următoarea:

Ucraina
Belarus
Azerbaijan
Islanda
Norvegia
România
Armenia
Muntenegru
Polonia
Grecia
Austria
Germania
Suedia
Franţa
Rusia
Italia
Slovenia
Finlanda
Spania
Elveţia
Ungaria
Malta
Danemarca
Olanda
San Marino
Marea Britanie.

 “România merită locul întâi, dar nu au şanse”, a declarat Luminiţa Anghel după ce Paula Seling şi Ovi s-au calificat în finala Eurovision 2014 cu piesa “Miracle”.

 

Distribuie:27010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here