Iata 7 pasi pe care sa-i faci in fiecare dimineata, pentru a incepe ziua cu bucurie.

1. Gratitudinea

Incepe ziua fiind recunoscator pentru ceea ce ai. Poti scrie cel putin 5 lucruri pentru care esti recunoscator. Concentreaza pe partile bune ale existentei tale. Abundenta hraneste abundenta.

2. Bea apa calda cu lamaie

Hidratarea este importanta, mai ales dimineata. Multa lume uita sa bea apa, asa ca macar dimineata sa te asiguri ca bei suficienta.

3. Mediteaza

Cateva minute de meditatii te ajuta sa-ti limpezesti mintea. Este echivalentul dusului. Uneori este suficient sa inchizi ochii si sa asculti melodia preferata, in timp de respiri profund. Poate fi un minut sau pot fi 20 de minute, important este sa te concentrezi pe prezent.

4. Fa miscare

Cateva exercitii fizice vor trasmite mesajul corpului ca este timpul sa se trezeasca. Nu trebuie sa fie ceva complicat, doar cateva miscari de yoga sau de stretching, sau chiar sa dansezi pe melodia preferata.

5. Mananca

Micul dejun este foarte important. Fii atent si constient de fiecare inghititura, concentreaza-te pe prezent si bucura-te de ceea de mananci, savurand bucatica cu bucatica.

6. Fa-ti un jurnal

Scrie-ti gandurile cu care te-ai trezit, astfel incat sa-ti eliberezi mintea si sa creezi spatiu pentru idei creative. Fiecare frica, fiecare idee de abundenta, fiecare vis frumos sau urat, scrie-l.

7. Incepe cu ceea ce-ti place

Atunci cand ti-ai setat “sarcinile” pentru ziua respectiva, incepe cu cea care iti place cel mai mult, care iti umple sufletul de bucurie. Poate ca trebuie sa dai telefon cuiva drag sau un mail unui prieten pe care nu l-ai mai vazut de mult. Fa-o atunci, nu amana. Te vei simti mult mai bine apoi.

Distribuie:41620

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here