Află cât de bun este la pat în funcție de forma feței:

Fata rotunda. Barbatii cu fata rotunda sunt, de fapt, neinitiatii, trasaturile rotunjite ale chipului lor oferindu-le un aer copilaresc care se rasfrange si asupra personalitatii si stilului lor de viata, inclusiv cea sexuala. Ei nu prea stiu sa se foloseasca de atuurile lor pentru a-si satisface partenera. Sunt usor egoisti in pat, nu prea pun accent pe placerea ta, cauta doar satisfactie personala. Acest timp de barbati nu este ceea ce cauti atunci cand iti doresti partida de amor perfecta.

Fata ovala. Barbatii care au fata ovala tind sa aiba si o sexualitate aparte. Sunt foarte buni la pat si incearca sa isi dea pe spate partenera cu pozitii noi, ori de cate ori i se da ocazia. Acesta este iubitor de nou si de locuri interzise, deci sexul nu se va consuma doar in intimitatea casei voastre. Daca iubesti adrenalina si sexul, este barbatul de care ai nevoie.

Fata patrata. Se spune ca barbatii cu fata patrata au si organul sexual de dimensiuni mai mari. Motivul? Trasaturile faciale cu unghiuri mai bine definite sunt asociate cu un nivel ridicat de testosteron, care este strans legat de dimensiunea si performanta penisului. Daca vrei sa te convingi, nu iti ramane decat sa incerci. Barbatul cu fata patrata iubeste sexul si iubeste sa citeasca pe fata partenerei placerea. Nu este deloc egoist in pat, va da totul pentru a te satisface. Este un zeu al sexului.

Fata lunga. Poate fi ironia sortii sau nu, dar cei cu fata lunga tind sa lungeasca si partida de sex pana o dau in bara. Sunt foarte romantici, le place sa faca dragoste, nu sex, tocmai de aceea nu toate partenerele gusta un astfel de comportament. Daca vrei un partener de viata, nu un zeu al sexului, acesta este barbatul pe care il cauti.

Fata migdalata. Cei mai buni la pat, se autoproclama acestia. Asa si este! Barbatii din aceasta categorie au toate atuurile pentru o partida perfecta de sex. Acestia nu sunt buni pentru o relatie tocmai pentru sexualitatea de care dau dovada. Daca iti doresti o aventura fara obligatii, acesta este tipul de barbat pe care il cauti pentru o experienta de neuitat.

loading…

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here