Cazul fetei violate de sapte brute nu este unul singular in Vaslui. O tanara in varsta de 22 de ani a fost violata de concubinul mamei sale acum o saptamana. Aceasta a fost batuta fara mila de barbat, apoi supusa unor perversiuni greu de imaginat. Autoritatile au demarat o ancheta, faptasul, cu douazeci de ani mai mare decat fata, fiind retinut in arest preventiv.

Numai ca o veste trista a cutremurat opinia publica. In urma cu doar cateva ore, fata si-a incheiat socotelile cu viata, nemaiputand face fata presiunii.

Profitand de cateva momente de singuratate, fata s-a aruncat de la balcon. Ironic este ca incepand de maine, aceasta trebuia in mod constant sedinte de terapie pentru a-si reveni din soc. Mama acesteia este inmarmurita de durere si cere Justitiei Romane sa faca dreptate in acest caz, dorind ca agresorul fiicei ei sa putrezeasca in inchisoare.

Femeia nu a banuit niciodata ca barbatul cu care traia in concubinaj de mai bine de un an ar fi capabil de o asemenea monstruozitate, informeaza aflasitu.ro.

Acum plange la capataiul fiicei sale. Fata va in inmormantata miercuri, lasand o durere imensa in sufletul apropiatilor sai.

 

Articol redactat de Vlad Alexandru

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here