Dani Oţil şi Răzvan Simion, prezentatorii matinalului de la Antena 1, au povestit recent o întâmplare plină de peripeţii prin care au trecut împreună, în urmă cu mai mulţi ani. Cei doi au mărturisit că din cauza respectivei „poveşti de băieţi răi” au ajuns să fie condamndaţi la închisoare, scrie presa tabloidă.

Totul s-a petrecut în perioada în care Dani şi Răzvan erau încă în Timişoara, acolo unde lucrau la un post radio.

„Eram la cârciuma fabricii de bere – unde berea era ieftină spre mocăciune – noi şi vreo două sute de prieteni”, a povestit Răzvan. „La ultima comandă, sărbătoritul a mai cerut 200 de halbe. Desigur, am trecut de ora de închidere şi am fost rugaţi să părăsim localul. Ce credeţi, l-am părăsit? Nu! Au venit organele, a începu tămbălăul. Noi am fugit cu un taxi. Dar la un moment dat ni s-a părut o nedreptate, aveam legitimaţii de presă, aşa că ne-am dat jos şi ne-am certat cu poliţiştii. Ne-au luat de gât şi ne-au intromisionat în nino-nino. Am ajuns la secţie. Am primit amendă. Ne-am luat amenzile, ne-am dus la şeful nostru. (…) A zis că o plăteşte el. Bani nu ne dădea, dar ne rezolva amenzile”, a continuat vedeta.

Chiar dacă problema părea să se fi rezolvat, situaţia a luat însă o întorsătură neaşteptată, şi-a amintit prezentatorul.

„După vreo şaizeci de zile mă sună tata să mă dezmoştenească. Şi pe Dani îl sună mama lui plângând să-l dezmoştenească şi pe el de cele trei camere mici de la parter”, a explicat Răzvan.

„Venise înştiinţare că amenda neplătită se transformase în zile de închisoare contravenţională. Eu aveam 60 de zile că aveam gura mare, Dani 40 de zile, că avea gura mai mică. Mergem înapoi la şeful, uitase de amenzi. S-a dus juristul firmei, ne-a achitat amenda, dar am fost nevoiţi să ne prezentăm la proces. Acolo, o întreagă aventură, că erau colegii mei de la drept care credeau că am venit să asist la procese. În fine, am fost achitaţi. Asta este povestea noastră de băieţi răi”, a mai spus Răzvan Simion în cele din urmă.

loading…

Abonare
Distribuie:0000

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here