Plăcerea pe care ne-o putem provoca singuri nu mai este demult un subiect tabu. Din contră, studii efectuate de-a lungul timpului arată, de fapt, că acest obicei poate avea efecte benefice asupra ta. Află tot ce nu știai despre masturbare.

Masturbarea, mai mult decât obișnuită

Statisticile arată că 92% dintre femei se masturbează în mod constant și doar 8% dintre ele neagă că ar face acest lucru. Date concrete arată că 60% dintre reprezentantele sexului frumos se masturbează de 2-3 ori pe săptămână, în timp ce 10% fac asta în fiecare zi.

Ușurează crampele menstruale

Specialiștii susțin că în timpul masturbării, organismul secretă hormoni ai fericirii, care au un rol important în ușurarea durerilor… chiar și a celor menstruale.

Te ajută să dormi mai bine

Pe lângă faptul că te aduce pe culmile plăcerii, masturbarea te poate ajuta să adormi mai repede, întrucât odată cu eliberarea endorfinelor, corpul elimină tensiunile. Astfel, îți pregătești corpul pentru un somn odihnitor. Statisticile arată că peste 30% dintre femei obișnuiesc să facă acest lucru înainte de a se culca.

Poți experimenta în liniște

Un alt motiv pentru care masturbarea poate fi mai bună decât sexul este că poți experimenta în liniște, fără să-ți mai faci griji dacă partenerul tău are sau nu chef să-ți ofere o seară memorabilă.

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here