In urma unui recent studiu, cercetatorii au ajuns la concluzia ca exista o serie de pasi pentru a developa o tehnica perfecta de sarut.

Astfel, ar trebui respectate o serie de reguli esentiale pentru a saruta perfect iar aceste tehnici nu tin in totalitate doar de felul in care sunt folosite buzele ci si de atitudine.

Primul lucru ce trebuie facut inainte de sarutul propriu-zis este contactul vizual. Trebuie sa reusesti sa transmiti un semnal destul de puternic cu privirea, inainte de sarut. Astfel, daca ai o privire “galesa” preferata, nu ezita sa o folosesti.

Al doilea pas, foarte important la randul lui, este unghiul de inclinare al capului. Se pare ca cel putin doua treimi dintre persoanele care au sarutat pe cineva vreodata, prefera sa incline capul spre dreapta. Explicatia este si mai ciudata: inclinarea capului spre dreapta denota afectiune si este mostenita de pe vremea cand oamenii erau doar copii, fiind pozitia in care au fost alaptati.

Iarasi, un pas foarte important pentru un sarut perfect este inchiderea ochilor. Pupilele se dilata si este ciudat sa vezi pe cineva atat de aproape de tine, daca nu chiar intrusiv.

Nu in ultimul rand, trebuie luate in considerare buzele. Buzele sunt una dintre partile corpului cu cele mai multe terminatii nervoase. Pentru a le stimula foarte bine este nevoie sa aplici presiune si caldura, pentru un sarut perfect.

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here