Răzvan Simion a confirmat, ieri, ruptura definitivă de soţia sa, Diana, şi a dat de înţeles faptul că aceasta a survenit cu mai mult timp înainte de startul relaţiei sale cu solista Lidia Buble.

Într-un mesaj emoţionant, “matinalul” de la Antena 1 i-a mulţumit mamei celor doi copii ai săi pentru toate clipele frumoase petrecute împreună şi pentru tot ce a însemnat această relaţie.

Prietenii spun că relaţia celor doi a avut de suferit şi din pricina geloziei pe care soţia lui Răzvan o afişa întotdeauna. Amicii realizatorului TV spun că existau scene greu de imaginat, din cauza bănuielilor soţiei.

“Dacă Răzvan se oferea să conducă, amical, cu maşina, o altă femeie, o punea să nu deschidă gura cât timp vorbeşte la telefon cu soţia lui, pentru a nu isca vreo criză de gelozie”, îşi aminteşte o cunoştinţă de-a prezentatorului de la Neatza.

 

loading…

Abonare
Distribuie:0000

1 COMMENT

  1. lasa-ti-o pe Diana in pace sa va vad pe voi cum ati fi daca ati avea un sot/sotie care e vesnic inconjurat de femei semi desbracate Voteaza acest comentariu: 0  0

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here