Scene de lesbianism, seducţie şi crimă! Caz uluitor descoperit în Italia, acolo unde personajele principale ale poveştii au fost nişte măicuţe ale unei mănăstiri catolice! Povestea incredibilă a dezmăţului a fost expusă într-o carte care a readus în discuţie acest caz uitat în arhiva secretă a Vaticanului.

Maica Maria Luisa le-a convins pe alte câteva călugăriţe să participe la orgiile sexuale pe care le-a iniţiat. Scandalul a fost descoperit de un savant în arhivele secrete ale Vaticanului. Povestea a fost scrisă în limba germană, dar nu a ieşit la iveală înainte de a fi tradusă şi în limba engleză, informează dailymail.co.uk, citat de Click. 

Povestea cu sex şi scene de lesbianism se pare că ar fi avut loc în secolul al 19-lea, într-o mănăstire catolică de la Roma. Scandalul a implicat această măicuţă care le-ar fi convins şi pe alte maici să întreţină relaţii nepotrivite, în cadrul unor orgii sexuale extravagante, fără margini. În plus, călugăriţa obraznică se pare că ar fi intrat într-o relaţie erotică şi cu un teolog, sub pretextul că era posedat.

Totul a ieşit la iveală în momentul în care o altă măicuţă, Printesa Katharina von Hohenzollern-Sigmaringen, a fugit, dezgustată, de la mănăstire şi a dezvăluit întreaga poveste ascunsă, până atunci, în spatele pereţilor locului de cult.

Herbert Wolf, un savant de renume al Bisericii Catolice, a aflat de scandalul “îngropat” în arhivele secrete ale Vaticanului. Renumitul profesor de istorie ecleziastică de la Universitatea din Muenster, din Germania, a făcut descoperirea și a povestit-o, în cartea sa, „Călugărițele de Sant’Ambrogio”. Scrisă iniţial în limba germană, povestea a fost tradusă, ulterior, şi în limba engleză.

Prinţesa Katharina povesteşte cum, în timpul şederii ei de 15 luni, la mănăstire, ar fi asistat maicile la acest “cult interzis”. De asemenea, aceasta a spus că a observat o relație suspectă între maica Maria și un om pe nume Peter Kreuzburg. Acest lucru a continuat, a adăugat Katharina, sub pretextul de a încerca să-l elibereze de “posedarea demonică”:

“Toate acestea s-au întâmplat sub pretextul de sfințire cerească…”, “Apoi m-a sărutat pe gură și pe față, a pus capul pe gâtul meu, sub bărbie… A rămas acolo pentru ca fețele noastre să se atingă, a sprijinit faţa cu mâinile”, “M-a ținut într-o îmbrățișare vehementă și am rămas culcată pe piept pentru un timp; uneori mă săruta… “, acestea sunt câteva fragmente din carte.

 

AbonareDistribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here