Dieta pe bază de sex. Partidele fierbinţi de amor nu fac minuni doar asupra dispoziţiei şi sănătăţii, ci şi asupra siluetei, potrivit studiilor.

Pasiunea dispare mai repede decât credem: după câte luni începe sexul … Un studiu recent arată că femeile sunt dispuse să aibă relaţii sexuale la sfârşitul unei zile lungi şi obositoare, pentru că sunt convinse că acesta este un mod de a pierde în greutate.

Cercetările arată că 76% dintre femei sunt dispuse să includă în rutina nocturnă activitatea sexuală dacă sunt de părere că le ajută să ardă calorii, scrie dailymail.co.uk.

Aproape două treimi dintre femeile care au abonamente la săli de sport au declarat că sunt mai fericite dacă atunci când fac sex sau curăţenie ard acelaşi număr de calorii ca o şedinţă la sala de fitness.   „O jumătate de oră de relaţii sexuale ajută la arderea a 150-250 de calorii şi poate ajunge chiar la 350 de calorii, în funcţie de cât de activă este persoana în cauză”, a declarat Kerry McCloskey, autoarea cărţii „Dieta bazată pe sex”. Continuarea aici:

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here