De nenumărate ori ziariștii au încercat să pătrundă în arhivele pe care Vaticanul le ascunde în imensa bibliotecă, dar niciodată nu le-a fost îngăduit accesul, scrie efemeride.ro. Atunci când au întrebat motivul pentru care aceste documente sunt atât de bine păstrate, reprezentanții Vaticanului au replicat că este vorba despre chitanțe, corespondenţă regală, cât și alte numeroase administrative de care nu poate fi nimeni din exterior interesat.

Adevărul despre Iisus

Conform documentelor din interiorul Vaticanului, Iisus nu ar fi fost cel pe care îl credem noi în ziua de astăzi. Există numeroase scrisori între Sfântul Paul și împăratul Nero, care detaliază viața și personalitatea lui Iisus. Se spune că Iisus ar fi fost trimisul extratereștrilor pe Terra și ar fi luat formă fizică umanoidă doar pentru a părea un om ca toți ceilalți. De asemenea, în interiorul Arhivelor există numeroase portrete ale acestuia și ciudat este faptul că niciunul nu seamănă cu cel pe care Biserica îl prezintă în icoanele sale.
Arhivele Vaticanului a devenit un loc sacru și extrem de bine păzit. Doar patru oameni au acces la aceste documente, Cardinalul Raffaele Farina (bibliotecar), Jorge Maria Mejia și Luigi Poggi (arhiviști emeriți) și Sergio Pagano (șeful arhivelor secrete). Toți ceilalți, inclusiv reprezentanți ai Vaticanului, care doresc să citească un document din arhivele secrete trebuie mai întâi să-l solicite ca și cum ar trebui să-i cunoască existența din înainte.

Lavinia-Andreea Leopa

Vizualizari: 7 AbonareDistribuie:0010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here