După cum am relatat şi ieri, conducătorii lui Dinamo au luat o decizie foarte importantă, aceea de a îl readuce la club pe fostul mare golgeter, Dudu Georgescu. Fosta “Gheată de Aur” va fi consilierul personal al lui Ionuţ Negoiţă.

Prezentarea celui care a înscris 252 de goluri în Liga 1 şi a câştigat patru campionate cu Dinamo a fost făcută de finanţatorul “haitei”, Ionuţ Negoiţă. “Cine nu are grijă de istorie, nu are nici viitor! Ne mândrim să avem în cadrul clubului un număr impresionant de , s-a rezumat să spună patronul lui Dinamo.

Vizibil emoţionat, Dudu Georgescu a fost oprit din discurs de lacrimi.

“Mă bucur că revin în familia lui Dinamo, un club căruia i-am dăruit totul. Am avut nişte satisfacţii mari ca jucător şi doresc clubului Dinamo să intre pe un parcurs bun şi să revină la ceea ce a fost înainte. Sunt foarte mândru şi onorat că voi pune umărul la reconstrucţia echipei. Este dificilă, grea, dar până la urmă vom reuşi şi vom avea satisfacţii. Sper să apară soarele din nou la Dinamo”, a declarat Dudu.

Ionel Dănciulescu, team managerul lui Dinamo a făcut o scurtă declaraţie despre noul său coleg din conducerea clubului.

“Dudu Georgescu este cel mai mare atacant român şi este o mândrie că lucrează în cadrul clubului Dinamo şi sper să ne înveţe lucruri noi. Cu dânsul trebuie să readucem Dinamo în frunte, acolo unde îi este locul”, a spus Danciu.

Marius Ghencea

Distribuie:18020

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here