Masturbarea,  un comportament foarte des intalnit, chiar si printre cei care au parteneri de viata. Studiile arata ca 95% din barbati si 89% din femei s-au masturbat cel putin o data in viata. Aceasta este primul act sexual experimentat atat de barbati cat si de femei. Daca barbatii  si femeile isi cunosc bine corpurile, ei sunt proprii lor sexologi.

Cercetatorii spun ca masturbarea este o parte normala din viata noastra.  Ne ajuta sa exploram si sa ne cunoastem corpul chiar inca din tinerete. Majoritatea oamenilor incep sa practice acest sport inca din adolescenta, dar continua in intreaga viata, chiar si cand sunt casatoriti si au parteneri, scrie amiiko.ro.

De ce ne masturbam

Masturbarea este o cale prin care scapam de tesiunea acumulata, de stres. Este uneori prescrisa de medicii de specialitate pentru cei care au probleme cu erectia sau pentru femeile care au probleme cu atingerea orgasmului.

Este bine sa te masturbezi?

Candva masturbarea era privita ca o perversiune sau ca semn de boala mintala, in prezent este privita ca ceva normal,  este considerata o activitate sexuala placuta, acceptata si sigura pentru ca oamenii au mereu dorinta sa se simta bine.

In concluzie, da, este bine sa te masturbezi. Este ceva natural si normal, atat pentru femei cat si pentru barbati. Nu cauzeaza probleme de sanatate fizice sau psihice, ba dimpotriva unii cercetatori considera ca aceasta imbunatateste viata sexuala si relatia cu partenerul.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here