Oameni din toate colțurile lumii preferă azi să-și facă un selfie in locul clasicelor fotografii pentru că, deși poziția în fotografie e mai puțin naturală decât în fotografiile clasice, selfie-ul pare a fi mai în trend, cel puțin asta s-a întâmplat după publicarea celebrelor selfie-uri de la gala premiilor Oscar.

Însă până acum nimeni nu a adunat la un loc o colecție de selfie-uri pe care să le putem vedea într-o expoziție de fotografie.

Ei bine, românii de la BestSelfie.ro, au luat inițiativa și organizează prima expoziție de selfie-uri din lume, care va fi vernisată laGaleriile de Artă Grimberg din București. Evenimentul va avea loc pe 15 noiembrie 2014.

Mai mult, cel mai bun selfie va fi premiat cu 1000 de euro de către organizatori, iar locurile doi si trei vor primi câte o tabletă, respectiv un smartphone.

Tot ce trebuie să faceti e să vă încărcați cel mai bun selfie pe www.bestselfie.ro și să aduni cât mai multe voturi. Acestea te vor ajuta sa intri in finală.

Cele mai votate 300 de selfie-uri vor intra în aceasta expoziție. Aici îți vei putea admira împreuna cu prietenii tăi fotografia printată și expusă sub formă de tablou.

Un juriu va decide care dintre cele 300 de fotografii va fi câștigătoarea premiului cel mare: 1000 de euro. Criteriile de jurizare vor fi dezvăluite la începutul evenimentului, însa cu siguranța unul dintre criterii este numărul de voturi obținute pe site-ul www.bestselfie.ro.

Fenomenul selfie a luat o amploare destul de mare, mai ales că anul trecut a fost desemnat cuvântul anului de către Oxford. Definiția cuvântului selfie este o fotografie proprie pe care ți-ai făcut-o singur, cu un dispozitiv pe care o încarci pe un site de socializare.e

Abonare
Distribuie:41000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here