Vocea României și X-Factor au un impact major asupra activității de pe rețelele sociale. Potrivit unui studiu Facebrands realizat pentru perioada 1-18 noiembrie, paginademedia.ro scrie că activitatea pe Facebook, pe conturile celor două emisiunii, crește puternic în zilele în care emisiunile sunt difuzate.

Vocea României are fani mai activi decât X- Factor. Pe 16 noiembrie, au fost peste 6.300 de fani implicați pe Facebook. Vârful X-Factor a fost de 2.600 de fani implicați într-o zi.

Pagina de Facebook a X-Factor este “alimentată” cu mult mai multe postări decât cea a Vocii României. În trei săptămâni, administratorii contului X-Factor au avut aproape 500 de materiale (linkuri, fotografii, filme sau statusuri). În același timp, pe contul Vocii au fost sub 200 de materiale postate.

Pagina de Facebook Vocea României postează mai puțin, dar are fani mai activi. X-Factor postează mai mult, dar nivelul de implicare este mai mic.

  • LA X-FACTOR. În fiecare duminică, pe contul X-Factor sunt 70-80 de materiale noi (față de 30 în cursul săptămânii). Cele mai multe, aproximativ jumătate, sunt fotografii.
  • VOCEA ROMÂNIEI. Postările de pe contul Vocea României nu trec de 35 într-o zi cu emisiune. În celelalte zile, activitatea este foarte redusă: 5-10 postări diverse.

Follow
Distribuie:1020

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here