Fata Barbie ține cea mai periculoasă dietă din lume. Vezi ce mănâncă pentru a arăta așa

Home > Fata Barbie ține cea mai periculoasă dietă din lume. Vezi ce mănâncă pentru a arăta așa

Fata Barbie, VALERIA LUKYANOVA a devenit faimoasă în întreaga lume pentru asemănarea sa cu faimoasa păpuşă Barbie, pentru dimensiunile sale remarcabile, ca şi pentru faptul că pretinde că nu s-a supus niciunei intervenţii estetice.

Acum VALERIA LUKYANOVA face senzaţie cu noua sa dietă, pentru că e decisă să ajungă la “dimensiuni perfecte” folosindu-se de o dietă extremă şi foarte periculoasă: a renunţat complet la mâncare şi se hrăneşte doar cu lumină şi aer.
Fata Barbie susţine că vrea să trăiască doar cu lumină şi aer şi, cel mai probabil, a fost racolată de o sectă -Breatharianism- ai cărei adepţi susţin că pot trăi fără apă şi mâncare, aceştia pretextând că nu beau şi nu mănâncă, hrănindu-se doar cu “micro-mâncare cosmică”.

VALERIA LUKYANOVA s-ar fi înfometat timp de mai multe săptămâni, ea declarând, pentru sursa citată: “În ultimele săptămâni nu mi-a fost deloc foame, sper că acesta e ultimul stagiu înainte să pot trăi doar cu lumină şi aer”.

Evident, o astfel de dietă nu duce la iluminare, ci doar la moarte şi e foarte posibil ca FATA BARBIE să îşi dorească doar…mai multă faimă.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here