Femeile se îngrașă în primul an de relație, iar bărbații slăbesc. Explicația specialistului

Home > Femeile se îngrașă în primul an de relație, iar bărbații slăbesc. Explicația specialistului

Un studiu recent a stabilit ca femeile au tendinta de a manca mai mult atunci cand sunt fericite si castiga in medie 3 kilograme in primul an dintr-o relatie. Bineinteles, aceasta nu este o regula pentru toate femeile care sunt intr-o relatie.

Potrivit studiului citat de Daily Mail, doar 16 la suta din femei slabesc in prima parte a unei relatii. Majoritatea spun, insa, ca erau mai slabe, dar mai nefericite, atunci cand erau singure.

Barbatii, in schimb, au tendinta de a slabi atunci cand isi gasesc o noua iubita. 39 la suta din ei afirma ca slabesc aproximativ 2 kilograme in primul an de relatie. Alti 32 la suta spun ca isi mentin greutatea, in timp ce doar 29 la suta afirma ca se ingrasa.

In cadrul studiului, care a fost concentrat pe barbati si femei care sunt intr-o relatie de un an si mai mult, repondentii au fost intrebati de ce cred ca greutatea lor a crescut. Pornind de la ideea ca mancarea este o placere, majoritatea femeilor spun ca pur si simplu atunci cand sunt fericite au tendinta de a se ingrasa. Sub o jumatate din ele, arunca vina pe noul partener si pe regimul acestuia.

In mod surprinzator, 45 la suta din barbatii care slabesc “dau vina” pe regimul alimentar sanatos pe care il au noile partenere, in timp ce 30 la suta din acestia spun ca au fost pusi la diete de iubite.

Majoritatea femeilor, 71 la suta, admit ca starea psihica are un impact direct asupra starii fizice si numai 40 la suta din barbati spun ca sentimentele le afecteaza silueta.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here