Ce haine te pun cel mai bine în valoare în funcţie de forma corpului

Home > Ce haine te pun cel mai bine în valoare în funcţie de forma corpului

La televizor putem observa vedete care par ca pot sa poarte orice si tot le va sta bine. Vedem vedete care par libere in exprimare atunci cand vine vorba despre imbracaminte, ba chiar multe dintre ele voluntar sau involuntar devin pentru multe dintre noi fashion icon. Vezi aici secretele dupa care se ghideaza.

 

Dungile sunt un subiect foarte discutat in randul doamnelor si domnisoarelor. Ce nu se stie despre dungi este ca acestea trebuie alese in functie de tipul de corp pe care il avem si in functie de ceea ce dorim sa scoatem in evidenta.

Dungile verticale. Dungile s-au purtat anul acesta si inca sunt in voga, deci clar se vor mai purta. Daca esti o persoana cu forme rubensiene, acest tip de dungi ti se potriveste cel mai bine.

Dungile verticale late si rare, sunt cele care doar pun in evidenta trasaturile corpului fara vreo urma de iluzie optica.

In schimb, dungile verticale subtiri si dese sunt cele care scot in evidenta talia, soldurile, subtiaza vizibil corpul dandu-i un aspect ca tras prin inel, lucru imbucurator pentru doamnele si domnisoarele care vor sa para mai slabe.

Dungile orizontale. Dungile orizontale sunt cele care latesc. O femeie cu forme pline nu va alege niciodata acest tip de dungi deoarece nu vor face decat sa umple si mai mult paharul decat e si asta nu bucura pe nimeni.

O femeie foarte slaba, cu sani mici, va fi fericita purtatoare al acestui tip de dungi. Cu cat sunt mai late si mai rare cu atat efectul e mai scazut si invers.

Daca dungile orizontale sunt subtiri si dese, efectul va fi cu siguranta cel dorit, va umple formele dandu-le un aspect rubensian, frumos, feminin.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here