În vară Steaua va rămâne în mod sigur fără doi dintre atacanţii pe care îi are acum în lot. Italianului Piovaccari îi va expira împrumutul de la Samdoria, în timp ce grecul Kapetanos nu mai e dorit de conducerea clubului.

Deşi Gigi Becali şi Laurenţiu Reghecampf i-ar fi dorit pe George Ţucudean (Dinamo) sau Liviu Antal (Vaslui) se pare că un alt jucător din Liga 1 va fi din vară atacantul Stelei.

În urmă cu câteva zile, latifundiarul din Pipera ar fi deschis negocierile cu Universitatea Cluj pentru  transferul lui Valentin Lemnaru (29 de ani).

“Florică tată, apelez tot la tine că nu am ce să fac. Recunosc că îi vreau pe Ţucudean sau Antal, dar parcă tot cu Lemnaru asta al tău simt eu că aş face treabă mai bună. El e golgheterul Ligii I şi am nevoie de un om de gol. E bătăios, îmi place, iar dacă Reghe mi-a spus că ar face faţă la Steaua, atunci hai să batem palma şi să facem transferul”, i-a spus latifundiarul din Pipera prietenului său.

Surse din anturajul lui Gigi Becali au dezvăluit că acesta este dispus să ofere pentru transferul lui Lemnaru în Ghencea 600.000 de euro, iar jucătorului un salariu de 12.000 de euro pe lună.

“Lemnaru este un jucător foarte bun pentru Steaua şi suntem siguri că Sânmărtean îi va pune calităţile în evidenţă. Gigi cu Walter au mai făcut afaceri împreună şi sunt buni prieteni”, ne-a spus un apropiat al roş-albaştrilor.

 Valentin Lemnaru este în acest sezon golgeterul Ligii I, alături de Antal, fiecare cu 13 reuşite.

1.000.000 de euro este suma la care este cotat Valentin Lemnaru pe www.transfermarkt.de .

 

Distribuie:14000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here