Gigi Becali pierde Steaua. Află cine o revendică

Home > Gigi Becali pierde Steaua. Află cine o revendică

Steaua Bucureşti, brandul pe care Gigi Becali l-a înregistrat la OSIM în urmă cu 10 ani, ar putea avea în curând alt proprietar, şi anume Clubul Sportiv Al Armatei.

Marca “Steaua Bucureşti” a fost înregistrată de Gigi Becali în 2004, iar pe 29 ianuarie 2014 va expira acest drept de folosinţă. Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti a demarat acum procedura de înregistrare a aceleiaşi mărci, depunând la OSIM o cerere la finalul anului trecut. Conform sursei amintite, Clubul Armatei doreşte să înregistreze şi marca “Fotbal Club Steaua Bucureşti Citius Altius Fortius”.

Oficialii clubului din Ghencea trebuie să reînscrie la OSIM marca clubului, acolo unde, teoretic, au prima opțiune, doar că aceasta nu este tocmai în regulă.

Conform şefului Clubului Sportiv al Armatei Steaua, George Boroi, conducătorii echipei de fotbal, care a ieşit de sub tutela MApN în 1997, trebuie să îndeplinească anumite cerințe, altfel riscând să piardă atât sigla, cât și denumirea!

Boroi susţine că Steaua utilizează ilegal emblema și denumirea, cele două aparținând clubului Armatei.

“Așteptăm și suntem curioși cum vor înregistra cei de la clubul de fotbal marca Steaua la OSIM. Ei folosesc vechea siglă, dar i-au adăugat două steluțe deasupra, care simbolizează câștigarea a peste 20 de titluri. Ea aparține Armatei. Nu ține modificarea asta, nu ne pot păcăli. Dacă vor să le utilizeze, să se pună cu noi la masa discuțiilor, ne putem înțelege. Dar ei nu vor! Așa că să schimbe denumirea sau emblema. Dacă le vor înregistra pe aceleași, să știe că îi vom da din nou în judecată și vor pierde. Mai avem un proces cu ei pe speța asta, de doi ani”, a declarat George Boroi
sursa

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here