Pe 26 februarie 2014, avocaţii lui GIGI BECALI au depus o plângere la Comitetul European pentru Prevenirea Torturii şi Tratamentelor sau Pedepselor Inumane sau Degradante, care îşi are sediul la Bruxelles, iar răspunsul ar putea să fie dat în timp foarte scurt, chiar în cursul acestei luni.

Christian Levant, redactor şef la ziarul Ring, a declarat în exclusivitate că are surse care l-au informat că verdictul îi va fi favorabil lui GIGI BECALI, iar acesta va fi dat în câteva săptămâni.

“În cel mult trei săptămâni GIGI BECALI va fi liber. Eliberarea lui va veni nu din ţară, ci din afara ţării, de la o comisie europeană. Sesizările făcute de avocaţii lui GIGI BECALI sunt într-un stadiu foarte foarte avansat”, a spus Levant. În plus, el a dat asigurări că această informaţie va fi confirmată în scurt timp şi de avocata lui GIGI BECALI.

În plângerea depusă de avocaţii lui GIGI BECALI se specifică faptul că acesta suferă de mai multe boli şi că nu-i este permis să se trateze, în condiţiile în care spitalul din cadrul Penitenciarului Poarta Albă, unde este închis finanţatorul Stelei, nu corespunde nevoilor acestuia.

GIGI BECALI mai menţionează în document că pentru afecţiunea de care suferă doreşte să fie tratat în străinătate, fiind vorba despre o boală gravă, fapt pentru care un tratament incorect, incomplet ori inexact i-ar putea afecta iremediabil anumite funcţii vitale ale organismului.

Distribuie:7000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here