Antrenorul Stelei, Costel Gâlcă, a împlinit 43 de ani pe 8 martie, zi în care a avut loc și meciul dintre echipa sa și CFR Cluj. Deși steliștii au câștigat, Gâlcă nu s-a arătat deloc fericit la finalul meciului.

“Mă așteptam la un joc mai bun din partea noastră, doar rezultatul a fost pozitiv. Am suferit mult, am fost prea nervoși, am jucat direct, n-am mers pe mingea a doua și sincer să spun nu mă așteptam la așa ceva.

E bine că am câștigat în urma unui joc foarte slab. Sper ca meciul următor să fie mult mai bun. Cei care au intrat cred că trebuiau să facă un joc mult mai bun. Dar, în general, toată echipa a evoluat sub nivelul ei”, a declarat Gâlcă la Digi Sport, imediat după încheierea jocului.

Steaua se pregătește acum pentru returul cu Astra, din semifinalele Cupei Ligii, iar antrenorul roș-albaștrilor așteaptă o evoluție mult mai bună a elevilor săi. “Eu sper, am vrut să rezolvăm meciul foarte repede, dar câteodată trebuie să ai răbdare. Cu siguranță vom juca altfel, vom avea constanță în joc, nu ca astăzi, vom merge acolo să câștigăm (n.r. pe terenul Astrei, în Cupa Ligii)”, a spus tehnicianul Stelei.

AbonareDistribuie:0110

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here