O nouă veste a cutremurat ieri fotbalul românesc, după ce patronul lui Dinamo, Ionuț Negoiță a cerut intrarea clubului în insolvență. Vestea a venit ca un trăsnet și pentru suporteri dar și pentru jucători deoarece aceștia nu știu ce se va întâmpla. Este foarte posibil ca din cauza insolvenței, Dinamo să nu mai poată să evolueze sezonul viitor în Europa League iar jucătorilor dinamoviști le este teamă că vor ajunge în situația celor de la Rapid.

Şocaţi de această veste , elevii lui Flavius Stoican au primit cu umor “cadoul” de ziua clubului, chiar dacă pe feţele lor se puteau citi temerile în privinţa viitorului sub culorile roş-albe. “Ne-a folosit faptul că avem simţul umorului, ce să facem, nu putem ajuta clubul în nici un fel. Dacă plângeam, se schimba ceva? Chiar ne gândeam să mergem să petrecem, probabil de acum vom lua banii ca la Rapid, odată la 16 luni! Bine-nţeles că nu o să petreacă nimeni, suntem nesiguri pe viitorul nostru. Ne uităm la rapidişti, iar ceea ce auzim, citim şi vedem ne dă fiori”, s-au confesat jucătorii.

Finanțatorul dinamovist a ținut o conferință cu jucătorii dinamoviști prin intermediul telefonului lui Flavius Stoican.

“Trebuie să fiţi calmi! Concentraţi-vă la joc, trebuie să câştigaţi ultimele etape. Vreau ca la finalul campionatului să ocupaţi locul patru şi de restul ne ocupăm noi. O să jucăm în Europa!”, a fost, conform surselor din cadrul vestiarului dinamovist, mesajul lui Ionuţ Negoiţă.

Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here