Jucătorii de la FC Vaslui au intrat începând de azi în grevă din cauza salariilor restante. Neplătiţi din toamna anului trecut, jucătorii lui FC Vaslui au decis să ia atitudine miercuri. Astfel, Antal & compania s-au prezentat la baza de pregătire pentru antrenamentul programat la ora 11:00, însă au refuzat să iasă pe teren.

Fotbaliştii au înştiinţat staff-ul tehnic că, începând de astăzi, vor declanşa o grevă şi nu se vor mai antrena decât atunci când o parte din salarii va fi achitată.

Antrenorul Liviu Ciobotariu a precizat la finalul partidei din etapa trecută cu FC Braşov că se teme pentru viitorul formaţiei vasluiene. “Trecem printr-o perioadă foarte grea. Niciodată în istoria clubului nu au mai fost asemenea momente. La Vaslui nu mai este raiul financiar de acum câţiva ani. Nu am luat licenţă până în momentul de faţă, însă mi-aş dori ca nu cumva să se stingă lumina şi să se închidă uşa”, a spus antrenorul în cadrul unei conferinţe de presă.

Deşi explicaţia oficială a fost că s-a efectuat un antrenament la sală, fotbaliştii au intrat în grevă din cauza restanţelor salariale.

Vasluienii sunt supăraţi că promisiunea de a li se plăti restanţele avute până la finalul anului trecut n-a fost onorată. Termenul era 31 martie, iar depăşirea aceste date i-a determinat pe Antal şi ceilalţi jucători să ia o măsură extremă.

Antrenorul Liviu Ciobotariu a refuzat să comenteze situaţia: “Întrebaţi conducerea despre astfel de lucruri”.

Marius Ghencea

 

Distribuie:12010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here